Helen's Bio Line

Shop

About Us

Historia jonë

Don’t panic, it’s organic!

Helen’s Bio Line është një kompani e specializuar në prodhimin dhe shitjen e produkteve të kujdesit të lëkurës dhe flokeve të bazuara vetem në formula natyrale dhe organike. 

E pershtatur me se miri per te rritur dhe femije, vajza dhe djem, produkte teresisht specifike sipas problematikave qe gjithesecili mund te kete dhe mbi te gjitha nje linje 100% handmade prodhuar ne Shqiperi me produkte te certifikuara nga BE.

Në Helen’s Bio Line, ne besojmë se lëkura duhet të trajtohet me kujdes dhe respekt. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm ingrediente natyrale dhe organike në produktet tona të lëkurës. Për ne, kujdesi i lëkurës është më shumë se thjesht një pjesë e rutinës së kujdesit të ditës. Është një mënyrë jetese dhe një mundësi për të rritur vetëbesimin dhe për të ndjekur një stil jetese të shëndetshëm.

Ne vazhdimisht punojmë për të zhvilluar produkte të reja dhe inovative për të plotësuar nevojat e kujdesit të lëkurës së klientëve apo pacienteve tanë.

Për ne, çdo produkt që prodhojmë ka një histori dhe një filozofi të tij. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që secili produkt që ofrojmë të jetë i standartit së kërkuar dhe të përshtatet me nevojat e gjithesecilit.

Ne besojmë në ndërgjegjësimin ambiental dhe në mënyra të ndryshme për të mbajtur planetin tonë të shëndetshëm. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm materiale të riciklueshme të cilat shkaktojnë impakt minimal në mjedis.

Me Helen’s Bio Line, ju mund të jeni të sigurt që produktet tona janë të cilësisë së lartë dhe janë krijuar me kujdes, dashuri dhe shume përkushtim. Gjithe stafi jone, jane te përkushtuar për të ofruar sherbimin dhe produktet më të mira për kujdesin tuaj të lëkurës dhe për të ndihmuar në përmirësimin e shëndetit dhe pamjes tuaj.

E themeluar nga Elena Dinkollari, Helen’s Bio Line tashmë gjendet në treg prej 8 vitesh. Fillesat kane qene qe ne vitin e 3 te univesitetit, ne Universitetin e Mjekesise ne Tirane, degen Teknik i larte laboratori, nga ku dhe ka marre edhe titullin si studente ekselence per te gjitha vitet ne ate universitet, me formulimet e para, per te vazhduar me tej me nje tjeter shkolle te mirefillte 2 vjecare per prodhimin e produkteve organike ne Angli, School of natyral skincare, dhe per tu pasuar me fakultetin e dyte te mjekesise ne specializimin e dermatologjise ne Australi.

Kurset, trajnimet, specializimet dhe konferencat e shumta kryesisht jashte shtetit por edhe ne Shqiperi kanë qene nje kontribut i madh në formimin e brandit dhe kanë qenë absolutisht të vlefshme në suksesin e linjes tone.

Nderthurja e mireformimit ne dy deget e mjekesise dermatologjise dhe laboratorit, dashuria per te ndihmuar njerezit dhe pasioni mbi te bukuren u kthyen në një ndihmë të madhe për të dhene maksimumin ne kete fushe dhe per ta rritur Helens Bio Line ne permasat qe ka sot. 

Për mua, si themeluese e Helen’s Bio Line, është një nder dhe kënaqësi të ofrojmë produktet tona për kujdesin e lëkurës në mbarë botën. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte cilësore dhe inovative që do t’ju ndihmojnë të ndjeheni të kujdesur për lëkurën tuaj.

Unë i falënderoj të gjithë klientët/ pacientet tanë për mbështetjen dhe besimin e tyre në Helen’s Bio Line. Ju premtoj se ne do të vazhdojmë të punojmë me përkushtim dhe pasion për të siguruar se ne ofrojmë produktet më të mira për kujdesin tuaj të lëkurës.

Me shume respekt dhe mirënjohje,

Elena Dinkollari – Themeluese e Helen’s Bio Line.

Helen’s Bio Line është një kompani e specializuar në prodhimin dhe shitjen e produkteve të kujdesit të lëkurës dhe flokeve të bazuara vetem në formula natyrale dhe organike. 

E pershtatur me se miri per te rritur dhe femije, vajza dhe djem, produkte teresisht specifike sipas problematikave qe gjithesecili mund te kete dhe mbi te gjitha nje linje 100% handmade prodhuar ne Shqiperi me produkte te certifikuara nga BE.

Në Helen’s Bio Line, ne besojmë se lëkura duhet të trajtohet me kujdes dhe respekt. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm ingrediente natyrale dhe organike në produktet tona të lëkurës. Për ne, kujdesi i lëkurës është më shumë se thjesht një pjesë e rutinës së kujdesit të ditës. Është një mënyrë jetese dhe një mundësi për të rritur vetëbesimin dhe për të ndjekur një stil jetese të shëndetshëm.

Ne vazhdimisht punojmë për të zhvilluar produkte të reja dhe inovative për të plotësuar nevojat e kujdesit të lëkurës së klientëve apo pacienteve tanë.

Për ne, çdo produkt që prodhojmë ka një histori dhe një filozofi të tij. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar që secili produkt që ofrojmë të jetë i standartit së kërkuar dhe të përshtatet me nevojat e gjithesecilit.

Ne besojmë në ndërgjegjësimin ambiental dhe në mënyra të ndryshme për të mbajtur planetin tonë të shëndetshëm. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm materiale të riciklueshme të cilat shkaktojnë impakt minimal në mjedis.

Me Helen’s Bio Line, ju mund të jeni të sigurt që produktet tona janë të cilësisë së lartë dhe janë krijuar me kujdes, dashuri dhe shume përkushtim. Gjithe stafi jone, jane te përkushtuar për të ofruar sherbimin dhe produktet më të mira për kujdesin tuaj të lëkurës dhe për të ndihmuar në përmirësimin e shëndetit dhe pamjes tuaj.

E themeluar nga Elena Dinkollari, Helen’s Bio Line tashmë gjendet në treg prej 8 vitesh. Fillesat kane qene qe ne vitin e 3 te univesitetit, ne Universitetin e Mjekesise ne Tirane, degen Teknik i larte laboratori, nga ku dhe ka marre edhe titullin si studente ekselence per te gjitha vitet ne ate universitet, me formulimet e para, per te vazhduar me tej me nje tjeter shkolle te mirefillte 2 vjecare per prodhimin e produkteve organike ne Angli, School of natyral skincare, dhe per tu pasuar me fakultetin e dyte te mjekesise ne specializimin e dermatologjise ne Australi.

Kurset, trajnimet, specializimet dhe konferencat e shumta kryesisht jashte shtetit por edhe ne Shqiperi kanë qene nje kontribut i madh në formimin e brandit dhe kanë qenë absolutisht të vlefshme në suksesin e linjes tone.

Nderthurja e mireformimit ne dy deget e mjekesise dermatologjise dhe laboratorit, dashuria per te ndihmuar njerezit dhe pasioni mbi te bukuren u kthyen në një ndihmë të madhe për të dhene maksimumin ne kete fushe dhe per ta rritur Helens Bio Line ne permasat qe ka sot. 

Për mua, si themeluese e Helen’s Bio Line, është një nder dhe kënaqësi të ofrojmë produktet tona për kujdesin e lëkurës në mbarë botën. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte cilësore dhe inovative që do t’ju ndihmojnë të ndjeheni të kujdesur për lëkurën tuaj.

Unë i falënderoj të gjithë klientët/ pacientet tanë për mbështetjen dhe besimin e tyre në Helen’s Bio Line. Ju premtoj se ne do të vazhdojmë të punojmë me përkushtim dhe pasion për të siguruar se ne ofrojmë produktet më të mira për kujdesin tuaj të lëkurës.

Me shume respekt dhe mirënjohje,

Elena Dinkollari – Themeluese e Helen’s Bio Line.

Por çfarë i bën kaq të veçanta në treg produktët e Helen’s Bio Line? Ajo që bën diferencën e këtyre produkteve është baza ujore, konkretisht e aloe veres, 100% bio.

Na ndiqni në instagram