Helen's Bio Line

Shop

Trajtime Fytyre

PAKETA 1

Paketa Standarte

-Pastrimi i fytyres
-Skrab detox me faren e zeze
-Maske specifike sipas tipologjise te lekures
-Serum rigjenerues
-Vakumi i hydrafacial per pikat e zeza/papasterite
-Krem hidratues me SPF te larte
-Serum antibakterial i forte

Paketa 2

Paketa Detoks

-Pastrimi i fytyres
-Skrab detox
-Serumi rigjenerues
-Vakumi i hydrafacial
-Trajtim me masken LED (fototerapi)
-Maske me argjile dhe vitamina
-Maske me kolagjen
-Krem hidratues me SPF te larte
-Serum antibakterial i forte

Paketa 3

Hydrafacial 6 në 1

-Pastrimi i fytyres
-Skrab detox
-Serum rigjenerues
-Hydrafacial 6 ne 1
(vakum, oksigjenoterapi, ultrasonic, bio RF, cold hammer, scrubber)
-Krem hidratues me SPF te larte
-Serum antibakterial i forte

Paketa 4

Hydrofacial 6 ne 1 + Fototerapi

-Pastrimi i fytyres
-Skrab detox
-Serum rigjenerues
-Hydrafacial 6 ne 1
(vakum, oksigjenoterapi, ultrasonic, bio RF, cold hammer, scrubber)
-Krem hidratues me SPF te larte
-Serum antibakterial i forte

Rezervoni Trajtimin tuaj tani

Merrni trajtimin që meriton lëkura juaj me ekipin tonë profesional