Helen's Bio Line

Shop

Helen’s Guide to Organic Formulations

Helen’s Guide To Organic Formulations

nga Elena Dinkollari

Bashkohu dhe ti me grupin e madh të studentëve që kanë studiuar në fushën e prodhimit të produkteve organike.

I përshtatur idealisht për fillestarë dhe ekspertë të fushës. 

Mbi 100 formula gati me gramaturat dhe përqindjet përkatese mjafton vetëm ti vendosësh në zbatim. 

Një rrugëtim në të cilin në fund nuk do të jeni të aftë vetëm të keni prodhuar produktet e para nga formulat gati por do të keni mundësi të keni në duar produktet me formulat tuaja autentike dhe të veçanta, pasi libri të mëson se si ta fillosh nga fillimi një formulim deri në shitjen e tij.

Si mund ta blej librin?

Ju mund ta blini librin online duke na kontaktuar nëpërmjet faqes tonë online apo në instagram.