Helen's Bio Line

Shop

Daily Scincare

Seti që sugjerojme për cdo lekure per te qene e shendetshme duhet te permbaje produktet me poshte:

1. Laresin me Ph specifik sipas tipit te lekures qe ju keni. Laresi duhet i lengshem pasi laresat e ngurte ne trajte sapuni zakonisht kane nje Ph teper te larte (9-10-12 ne raport ne lekuren qe e ka Ph 4.5-5.5) dhe ndikon ne menyre te drejtperdrejte ne tharjen e lekures dhe prishjen e balances te Ph te saj ose te barieres lipidike shume te rendesishme. 

2. Kremi i syve eshte produkt qe trajton dhe parandalon. Eshte produkt multifunksional per rrudhat, rrathet e zinj, borsat/ qeskat poshte syve dhe qepallat qe mund te bien me moshen. Rekomandohet per cdo moshe +19 vjec. Para moshesh 19 vjec sugjerohet vetem ne rastet kur nevojitet por nuk eshte domosdoshmeri, pas moshes 19 vjec duhet te jete patjeter pjese e rutines te kujdesit te lekures.

 

3. Krem hidratues (+spf e larte ne nje format kremi) – balanca e yndyres dhe e hidratimit eshte hapi baze. Pa nje hidratim te mire te lekures, asnje hap tjeter nuk ka per tu realizuar ashtu sic duhet. Kremi realizohet me baze 100% ujore, ne menyre qe lekura te realizoje balancen maksimale te hidratimit, dhe ne kete menyre te mos mbiprodhoje yndyre ose te mos kemi tharje te saj. Ndersa faktori i larte mbrojtes mbron lekuren nga rrezet e demshme UV, trajton dhe parandalon daljen e melazmave/ hiperpigmentimeve (njollave te errta nga dielli). Baza e Aloe Veres zbardh njollat e errta ne lekure dhe njetrajteson ngjyren e saj. Rrezet UV ndikojne ne daljen e rrudhave, ndaj SPF duhet te jete e pranishme cdo dite te vitit.

4. Skrabi specifik me baze faren e zeze. Nje antioksidante shume e fuqishme qe ben detoksifikimin e lekures nga te gjitha papastertite, eleminom pikat e zeza, shenjat nga aknet, njollat nga dielli, ben elemininin e qelizave te vdekura dhe eleminimin e milia (pikave te bardha).