Helen's Bio Line

Jam shume e kenaqur nga seti anti akne, dhe ta mendosh qe kam vetem 4 dite qe e perdor ☺️Me shkelqen fytyra dhe nuk me del asnje akne e re. Faleminderit shume.🙏