Helen's Bio Line

Shop

Kursi “Trajtimet e fytyres”

Të mësojmë bashkë profesionin më të kërkuar të momentit.

  Kursi zhvillohet në 5 ditë intensive, individual, fizikisht në klinikë. Një kurrikul e përshtatur shqip për fillesatarë dhe profesionistë të fushës nga një literaturë e huaj mjekësore dhe estetike. Në fund të kursit pajiseni me certifikatë dhe keni 1 vit asistencë nga ne për cdo paqartësi që mund të hasni gjatë rrugës. Ju mbetet vetëm të na bashkoheni në familjen tone te madhe.

C'farë do të mësoni në këtë kurs?

 1. Ndërtimi i lëkurës dhe funksionet e saj
 2. Tipet e lëkurave
 3. Si të zgjedhim produktet që duhet të përdorim në trajtimet e fytyrës
 4. Gabimet që duhet të evitojmë gjatë trajtimit
 5. Të gjitha etapat në të cilat kalon një trajtim
 • Anamneza
 • Produktet e përdorura
 • Kremrat me spf të lartë dhe klasifikimi i tyre
 • Rikontrollet
 1. Hydrafacial 
 • Trajtimet që përfshin si teknikë
 • Aplikimi i secilës
 • Benefite
 1. Mënyrat e aplikimit të produkteve gjatë trajtimit (fytyrë, qafë, dekolte)
 2. Maskat e fytyrës 
 • Klasifimiki i tyre
 • Ingredientët specifike
 • 3 receta maskash organike që mund ti përgatitni vete
 • Aplikimi sipas tipit të lëkurave
 1. Trajtimet me Jade roller dhe Gua Sha
 2. Alfa – hydroxi acidet
 3. Beta hydroxi acidet
 4. Lëkurat hipersensitive
 • Si identifikohen dhe trajtohen
 • Cfarë duhet të evitojmë gjatë trajtimit
 • Ingredientet & produktet që e irritojnë
 • Faktorët që duhet të shmangen
 1. Lëkurat e hiperpigmentuara (me njolla)
 • Shkaktaret
 • Si duhen mbrojtur
 • Trajtimi
 1. Lëkurat mature (në moshë të madhe)
 • Parandalimi
 • Mënyrat e trajtimit
 1. Lëkurat akneike
 • Klasifikimi
 • Shkaktarët
 • Llojet e ekzaminimeve (laboratorike)
 • Trajtimi i tyre
*Kursi zhvillohet në klinikë fizikisht për 5 ditë intensive (400 euro)
*Mund të blihet edhe online (250 euro)
*Kursi zhvillohet individualisht jo në grup
*1 vit asistencë pas përfundimit të kursit
*Kurrikula e përshtatur në shqip nga literatura mjekësore e huaj
*I përshtatur për fillestare dhe profesionistë të fushës së estetikës
*Teori + praktikë në klientë/ pacientë
*Në fund të kursit pajiseni me certifikatë