Serum për mjekrën

L2,500

Përdorimi: Çdo darkë tek zona e mjekrës sidomos tek zonat ku ka mungesë qimesh ose janë qimet e holla. Masazhohet me lëvizje rrethore deri në absorbim total.
Gramatura: 30ml
Përfitimet: Mjekër më e plote dhe e rregullt
Ingredientët: vaj kokosi, vaj kastori, vaj i bishtit të kalit, vitamine E