Vitaminë C

L2,800

Përdorimi: Aplikohet çdo mëngjes dhe çdo darkë. 2-3 pika masazhohen në gjithë fytyrën, para hidratuesit.
Gramatura: 30ml
Përfitimet: antioksidant i fortë, zbardh njollat e errta nga dielli dhe shenjat në lëkurë, edhe shenjat që ngelen nga aknet. I jep lëkurës shkëlqim dhe hidratim. Për çdo tip lëkure
Ingredientët: Vitaminë C

L5,300
For 2 item(s)
Lloji i Lekures

Lëkurë e Thatë, Lëkurë e Yndyrshme, Lekure me Akne, Lëkurë Mikse, Lëkurë Normale