Larës për lëkurë normale / të thatë

L1,300

Përdorimi: Çdo mëngjes dhe çdo darkë
Përfitimet: Pastrim i thellë i lëkurës dhe hidratim i saj. Balancon Ph e lekures
Ingredientët: Xhel Aloe Vera 100% i pastër, mjaltë, propolis, vaj argani, vaj kokosi, vaj
levandre, vaj trendafili, vaj bajame, vaj kamomili, vitaminë E

Larës për lëkurë normale/të thatë

Përdorimi: Çdo mëngjes dhe çdo darkë
Përfitimet: Pastrim i thellë i lëkurës dhe hidratim i saj. Balancon Ph e lekures
Ingredientët: Xhel Aloe Vera 100% i pastër, mjaltë, propolis, vaj argani, vaj kokosi, vaj
levandre, vaj trendafili, vaj bajame, vaj kamomili, vitaminë E

Masa

100 ml

Lloji i Lekures

Lëkurë e Thatë, Lëkurë Normale