Serum flokësh

L1,500L2,500

Përdorimi: 1-2 lugë gjellë nga serumi aplikohet tek skalpi i kokës. Masazhohet për 5 – 10 min (mundësisht me kokën poshtë pasi stimulohet më tepër qarkullimi I gjakut) dhe më pas lihet ashtu për 2 orë (për efekte më të mira mund të lihet dhe gjithë natën dhe të lahet në mëngjes)

Clear
SKU: N/A Category:

Frequently bought together

this items could be interested for you

Masa

100 ml, 200 ml