Spray flokësh

L1,800

Përdorimi: Aplikohet në flokë të lagur osë gjysëm të lagur, vetëm tek majat e dëmtuara. Nuk ka nevojë për shpëlarje. Mund ta aplikoni edhe në formën e maskës ose serumit, aplikoni pak më tepër sasi tek fundrat e flokëve para se të laheni, lëreni ashtu për 2 orë dhe në fund lani flokët. Trajton gjithë majat e djegura dhe nuk i lë të digjen nga nxehtësia.
Gramatura: 120 ml
Përfitimet: Rigjeneron totalisht majat e djegura. Ideal për flokë të ashpër tek pjesa e fundrave. Ndihmon flokët të krihen më lehtë dhe të forcohet. Sugjerohet sidomos tek flokët e lyer, tek flokët e dekoloruar ose tek flokët në të cilat përdoret teper nxehtësia (tharëse, pjastër, masha etj)
Ingredientët: Vaj Aloe Vera 100% i pastër, vaj portokalli, vaj kokosi, vaj ulliri ekstra i virgjër, vaj rrepe, vaj i farës të zezë, parsley oil.

Clear
SKU: N/A Category:

Frequently bought together

this items could be interested for you