Tonik trëndafili

L1,100

Përdorimi: Çdo mëngjes dhe çdo darkë pas larësit, me tampon, tamponohet në gjithë
lëkurën dhe lihet të absorbohet totalisht.
Gramatura: 100ml
Përfitimet: Balancon yndyrën në zonën T, hidraton, ushqen, parandalon dhe trajton pikat e zeza. Dezinfekton poret në thellësi.

Ingredientët: Ujë trëndafili 100% i pastër dhe vitaminë E

L2,200
For 2 item(s)

Përdorimi: Çdo mëngjes dhe çdo darkë pas larësit, me tampon, tamponohet në gjithë
lëkurën dhe lihet të absorbohet totalisht.
Gramatura: 100ml
Përfitimet: Balancon yndyrën në zonën T, hidraton, ushqen, parandalon dhe trajton pikat e zeza. Dezinfekton poret në thellësi.

Ingredientët: Ujë trëndafili 100% i pastër dhe vitaminë E