Lip balm

L450

Përdorimi: Sipas dëshirës, disa herë në ditë, për të rritur dhe fëmijë
Gramatura: 5gr
Përfitimet: Zbut dhe hidraton buzët. I mbron nga rrezatimi.
Ingredientët: Dyllë blete, xhel Aloe Vera, vaj kastori, vaj argani, vitaminë E, oksid zinku.

L1,150
For 2 item(s)