Serum për qërpikët & vetullat

L900

Përdorimi: Aplikohet në mëngjs dhe drkë. Në qërpikë dhe vetulla të pastra. (të pa lyera). Në mëngjes aplikohet para aplikimit të rimelit dhe në darkë pasi kemi pastruar mirë qërpikët nga rimeli. Lihet ashtu gjithë natën. Ndërsa vetullat krihen me furcn e serumit çdo mëngjes dhe çdo darkë.
Gramatura: 15 ml
Përfitimet: Zgjat, dendëson dhe trash fijen e qërpikut, ose vetullave. Stimulon daljen e qimeve te reja.
Ingredientët: Vaja kastori, vaj i bishtit të kalit, vaj kokosi

Përdorimi: Aplikohet në mëngjs dhe drkë. Në qërpikë dhe vetulla të pastra. (të pa lyera). Në mëngjes aplikohet para aplikimit të rimelit dhe në darkë pasi kemi pastruar mirë qërpikët nga rimeli. Lihet ashtu gjithë natën. Ndërsa vetullat krihen me furcn e serumit çdo mëngjes dhe çdo darkë.
Gramatura: 15 ml
Përfitimet: Zgjat, dendëson dhe trash fijen e qërpikut, ose vetullave. Stimulon daljen e qimeve te reja.
Ingredientët: Vaja kastori, vaj i bishtit të kalit, vaj kokosi