Vitaminë B Kompleks (Niacinamide)

L2,800

Përdorimi: Aplikohet çdo mëngjes dhe çdo darkë. 2-3 pika masazhohen në gjithë fytyrën,
para hidratuesit.
Gramatura: 30 ml
Çmimi: 2800 leke
Përfitimet: Balacon yndyrën, zbeh njollat dhe shenjat nga aknet, rigjeneron lëkurën.
Ingredientet: Vitaminë B1, B2, B5, B6, B8, B9, B12 dhe spirulinë.

L5,300
For 2 item(s)
Lloji i Lekures

Lëkurë e Thatë, Lëkurë e Yndyrshme, Lekure me Akne, Lëkurë Mikse, Lëkurë Normale